fbpx

PROMOBOX – VÁRANDÓSCSOMAG

PROMOBOX – VÁRANDÓSCSOMAG

Gyógyszertárunk a Pátria Patika, mint az Alma Gyógyszertárak franchise hálózatának tagja csatlakozott a PromoBox Kft. által 2015. március 1-jén elindított a – kifejezetten Várandós Édesanyákat támogató – közös programhoz, melyben a fiatal családok, már a fogantatás első pillanatától segítséget kaphatnak a babavárás kérdésekkel teli időszakában.

A várandósság sokszor érdekes, teljesen új kérdéseket vet fel egy Kismama életében, melyekre a választ már nem csak az Édes Kisbabám mobilalkalmazásban találja meg a család, hanem a VárandósCsomagban, kedves ajándékok és hasznos termékminták mellett, megkönnyítve életük legfontosabb 9 hónapját.

Töltse le az “Édes Kisbabám” mobilalkalmazást Android, iOS készülékére vagy látogasson el mobilweben a www.edeskisbabam.hu weboldalra és regisztráljon, így könnyen hozzájuthat az ingyenes VárandósCsomaghoz!

A regisztrációt és az e-mail cím aktiválását követően, az applikáció felületén az “Egyéb” menüpont alatti VárandósCsomag gombra kattintva kérheti személyes kódját.

A kód és a várandós anya gondozási könyvének együttes felmutatásával veheti át a csomagot gyógyszertárunkban. A személyes kód csak egyszer használható fel és minden regisztrált Kismamát csak egy VárandósCsomag átvételére jogosít!