Panthenol sray

Panthenol spray napégésre

Panthenol spray napégésre

Legyünk felkészülve a napégésre, legyen nálunk mindig Panthenol spray!

Napozási tippek a bőr egészségéért:

  • Tizenegy és három óra között nem ajánlott a napozás, ilyenkor érdemes legalább árnyékba húzódni, vagy még inkább a ház hűvösében egy kellemes sziesztával folytatni a napot.
  • A naptej helyes használatára nézve mindig a fényvédő krémek faktorszáma az irányadó. A feltüntetett számok azt jelzik, mennyivel hosszabbítja meg a krém a leégés elleni védelmet. Ha például az Ön bőre érzékeny, és könnyen leég, egy 6-os faktorszámú krémmel csupán 1 órát szabad a napon tartózkodnia. Minél magasabb faktorszámú naptejet használ, annál inkább biztos lehet benne, hogy nem éri kellemetlen meglepetés. Kisgyermekek esetében mindenképpen ajánlotta legmagasabb faktorszámú naptej használata. Ha kijön a vízből, vagy átöltözik, ne feledkezzen meg arról sem, hogy újra bekenje magát.
  • Gyakori tévhit, hogy szoláriumozással felkészíthetjük bőrünket a napozásra. A szolárium azonban más típusú sugarakat bocsát ki, mint a nap, így nem is lehet ilyen hatása. Ezek a mesterséges UVA-sugarak ráadásul öregíthetik a bőrt, és ugyanúgy okozhatnak leégést is.

Akármennyire is elővigyázatos az ember, a napégést nem tudjuk mindig elkerülni. Ez megtörténhet akkor is, ha nem elég gyakran kenjük be magunkat fényvédővel, vagy éppen nem a megfelelő faktorszámú naptejet használjuk. Biciklizés, kirándulás alatt könnyen megfeledkezünk a napvédelemről.

Ezért is érdemes előrelátónak lenni, és gondoskodni arról, hogy a házi vagy úti patikánkban mindig legyen Panthenol spray. A Panthenol spray segít, hogy a napégést egyszerűen és gyorsan kezelhessük. Dexpanthenol hatóanyaga támogatja a bőr regenerálódását, és elősegíti a sérült bőr gyógyulását.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE