Napvédelem

védelem a nap ellen

védelem a nap ellen

Termékinformációk

Védelem a nap ellen, napvédelem

Naturland

A készítmény hatékony UVA/UVB-fényvédelme a mikropigment-technológián alapul, melynek köszönhetően visszaveri a nap UV-sugarait közvetlenül a bőr felszínéről, anélkül, hogy azok a bőr mélyebb rétegeit elérnék. Ásványi eredetű fényszűrői miatt kiválóan alkalmas fényérzékeny bőrűeknek és gyermekeknek is. Tartós és hatékony védelmet biztosít. Egyedülálló összetételének (kókusz- és kukoricaolaj, kakaóvaj) köszönhetően hidratálja és táplálja a bőrt. Bőrnyugtató és bőrkímélő összetevőket tartalmaz. Védi a bőrt a leégéstől, és rendszeres használatával segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését. (forrás naturland.hu)

Bioderma

Tonizált fényvédelem érzékeny, könnyen pirosodó, hajszálerekkel átszőtt bőrre. Szabadalmaztatott Rosactiv®komplexet tartalmaz, amely gátolja a kivörösödést és a hajszálértágulatok megjelenéséért felelős tényezőket.

A Photoderm az első biológiailag aktív sejtszintű fényvédelmet biztosító termékcsalád, amely kettős védelmet biztosít az alkalmazott széles spektrumú (UVA és UVB szűrők), valamint aCellular BIOprotection® technológia segítségével. Víz- és izzadásálló, rendkívül fotostabil, hosszantartóan hidratáló és bőrnyugtató hatású készítmények. (forrás: biodermapatika.hu)

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE